Usi de garaj
Usi de garaj

 Garajul este o anexa a locuintei sau a oricarui alt tip de constructie, astfel incat, mai ales daca este o cale de acces in constrcutia respectiva, pune problema asigurarii securitatii locatiei. Pe de alta parte, nici costurile cu utilitatile pentru garajele - anexa nu trebuiesc neglijate. Usurinta utilizarii, avantajele oferite din punctul de vedere al utilizarii spatiului, elementele de tehnica folosite, accesoriile, sunt alte chestiuni care trebuie luate in considerare in momentul adoptarii deciziei de a achizitiona o usa de garaj. Estetica, dar si costurile implicate de achizitie, montaj si intretinere, sunt alte aspecte, la fel de importante. Avand in vedere ca este o achizitie cu durata lunga de utilizare, trebuie cantarite bine elementele mai sus mentionate, pentru ca achizitia sa-si indeplineasca functiile in totalitate. 
     Compania noastra este in masura sa va ofere doua tipuri de usi de garaj - usi de garaj sectionale si usi de garaj tip rulou - fiecare cu avantajele sale, pornind de la dimensiunile deschiderii garajului respectiv, spatiul de manevra al usii si incheind cu elemente ce tin de design si estetica. Exista numeroase variante accesibile, atat din punctul de vedere al tehnicii, cat si din punctul de vedere al costurilor. Varianta ideala este abordarea individuala a fiecarui caz in parte, consilierii nostri fiind in masura sa ofere cele mai bune solutii, luand in considerare raportul pret-calitate-functionalitate.

Autor : Maricel Copca
Data adaugarii : 14.03.2017
Detalii user



Adauga comentariu







© 2024
Folosim module cookies cu scopuri de afisare de continut personalizat,analiza de marketing si statistici pentru imbunatatirea platformei. Apasand Accepta tot,esti de acord cu collectarea de informatii prin cookie-uri sau tehnologii similare. In sectiunea Privacy Policy gasiti mai multe detalii.
Accepta tot Mai tarziu