Usi de garaj rulou
Usi de garaj rulou

Usile de garaj sectionale sunt recomandate cu succes pentru utilizare in cazul garajelor rezidentiale, dar, in aceeasi masura, sunt cautate, pe scara larga, si pentru utilizare industriala. 
Se numesc sectionale, pentru ca sunt alcatuite din cateva sectiuni, atasate unele de celelalte, care fac posibila manevrabilitatea ansamblului. Aceste sectiuni sunt, de fapt, niste panouri de tip sandwich, numite astfel pentru ca arata exact ca un sandwich, fiind alcatuite din doua foi de otel galvanizat, intre care se gaseste un strat, mai gros sau mai subtire de spuma poliuretanica, substanta care asigura atat izolare termica, cat si protectie fonica. Panourile sectionale pot fi de dimensiuni diverse, mai late sau mai inguste.
Se pot folosi pentru spatii diverse, inclusiv pentru dimensiuni mari, in afara standardelor. Exista diverse posibilitati de imbunatatire a utilitatii, inclusiv in ceea ce priveste prevenirea accidentelor in timpul functionarii. Pot fi actionate atat manual, cat si prin sisteme automatizate.
In ceea ce priveste estetica, si aici posibilitatile sunt nenumarate. Oferim o gama variata de forme si culori, cu sau fara panouri vitrate, cu sau fara usa de acces persoane, astfel incat sa venim in intampinarea tuturor dorintelor celor care apeleaza la achizitionarea si utilizarea produselor noastre. Accesoriile folosite sunt, ca si usile de garaj sectionale, de cea mai inalta calitate, ceea ce ne indreptateste sa recomandam produsele noastre ca fiind printre cele mai bune alegeri in domeniu.
Toate produsele noastre sunt conforme normelor europene si beneficiaza de certificat de conformitate.

Autor : Maricel Copca
Data adaugarii : 14.03.2017
Detalii user



Adauga comentariu







© 2024
Folosim module cookies cu scopuri de afisare de continut personalizat,analiza de marketing si statistici pentru imbunatatirea platformei. Apasand Accepta tot,esti de acord cu collectarea de informatii prin cookie-uri sau tehnologii similare. In sectiunea Privacy Policy gasiti mai multe detalii.
Accepta tot Mai tarziu